21 вересня 2023 17:38

"Динамо" або "Шахтар": екс-захисник збірної України назвав безумовного фаворита чемпіонських перегонів у Прем'єр-лізі

Колишній захисник збірної України та донецького Шахтаря Богдан Бутко назвав головного фаворита на титул чемпіона УПЛ та поділився думками щодо стану української Прем'єр-ліги.


Захисник Зорі Богдан Бутко в інтерв'ю для сайту «Український футбол» поділився думками стосовно нинішнього стану УПЛ та назвав головного фавориту сезону.


«Скажу, що чемпіонат став більш рівний, якщо судити по перших іграх. Команди поки лише втягуються у сезон. Але дивіться, навіть Шахтар втрачає очки. Проте вже вимальовується, що головним претендентом на чемпіонство однозначно є Шахтар. Він ‒ фаворит турніру».


Окрім цього, ексзахисник Шахтаря висловився щодо можливих конкурентів донеччан за титул чемпіонів України.


«Всі кажуть, що Динамо. Побачимо. Ось проведуть динамівці три відкладені гри, тоді і стане зрозуміло, будуть вони конкурентоздатними чи ні. Хоча дистанція ще велика для всіх команд. У Дніпра-1 така ж історія, як у нас: зміна тренера, перебудова. Незрозуміло, що там буде».


Колишній гравець збірної України також розповів, які команди йому наразі імпонують в Україні.


«Приємно за Кривбас. Команда, яку побудував Вернидуб, зараз дуже добре почувається. Чорноморець в перших іграх набрав багато очок, а потім – дві невдачі. Невідомо, що далі буде з одеситами, тим більше неясно, що у них там з президентом клубу.


На старті вразив Рух, команда добре почала чемпіонат. Можливо, на тому етапі львівська команда була краще за інших підготовленою. Але, якщо вони набрали вже стільки очок, то можна сказати, що це є боєздатна одиниця», – сказав Бутко для «УФ».