19 вересня 2023 18:42

У МЮ обговорюють зростаючий вплив агента тен Хага. Його компанія брала участь в операціях з Хейлунна та Амрабата, син тренера "Юнайтед" працює там аналітиком.

У "Манчестер Юнайтед" стурбовані впливом агента Еріка тен Хага Кеса Воса.


За інформацією Daily Mail, компанія Воса Sports Entertainment Group є провідним агентством у переговорах «Манчестер Юнайтед» щодо трансферів, а також консультує клуб з питань трансферного ринку. Зокрема, в ході літньої трансферної кампанії Sports Entertainment Group представляла інтереси Расмуса Хейлунда, який перейшов у «МЮ» з «Аталанти», брала участь у переговорах щодо оренди Соф'яна Амрабата з «Фіорентини» та продажу вихованця «Юнайтед» Зідана Ікбала в «Утрені».

Зазначається, що син Еріка тен Хага Найджел працює в Sports Entertainment Group аналітиком, що також може свідчити про вплив Кеса Воса на Манчестер Юнайтед. Вос, у свою чергу, регулярно відвідував матчі «МЮ» та тренувальну базу клубу в ході трансферного вікна.


Повідомляється, що зростаючий вплив Sports Entertainment Group у «МЮ» викликає невдоволення інших агентів. Питання також широко обговорюється і всередині клубу, проте вище керівництво «МЮ» не бачить проблеми у співпраці з агентством, зазначаючи, що така практика поширена у топ-клубах.