19 вересня 2023 16:52

Ультрас "Янг Бойз": "Црвена Звезда" зі своїм спонсором "Газпромом" показує, що футбол все більше стає брудною справою"

Ультрас «Янг Бойз» Ostkurve Bern розкритикували суперників свого клубу по групі G напередодні старту в Лізі чемпіонів.


«В обличчі «Лейпцига» ми отримали суперника, який суперечить усім нашим цінностям і переконанням. Як футбольні вболівальники, ми цінуємо традиції, клубну історію, свої кольори та своє ім'я.


Уявіть, якби наш улюблений «Янг Бойз» був куплений транснаціональною компанією для рекламних цілей. Назва клубу зміниться, клубні кольори будуть новими, домашній стадіон буде перейменований, а 125-річчя історії, яке відзначається цього року, буде стерто.


Нове утворення може принести більший успіх, але клуб, який ми всі любимо за його самобутність, припинить своє існування.


Окрім «Лейпцига», інші наші суперники – «Манчестер Сіті» та «Црвена Звезда», також не викликають сумнівів. Якщо ви уважніше подивитесь на ситуацію, то помітите, що «Манчестер Сіті» також бере участь у більш витонченій формі спортивного розмивання, яка спрямована на те, щоб показати Об’єднані Арабські Емірати та порушення прав людини в них у кращому світлі.


А «Црвена Звезда» зі своїм головним російським спонсором «Газпромом», який довів, що підтримує загарбницьку війну проти України, чітко показує, що футбол дедалі більше стає брудною справою.


Комерціалізм, корупція, відмивання грошей і сучасне рабство є повсякденними не лише в деяких клубах, але й в УЄФА та ФІФА, тому останніми роками вони стали невід’ємною частиною спорту.


Прийдешня реформа Ліги чемпіонів у 2024 році з більшою кількістю ігор і більшими доходами є ще одним прикладом цього сумного розвитку подій», - йдеться у заяві ультрас «Янг Бойз».