19 вересня 2023 12:32

"Челсі" сподівається, що Кайседо та Мадуеке зможуть зіграти з "Астон Віллою"

«Челсі» чекає повернення двох гравців до ладу найближчим часом.


Мойсес Кайседо та Ноні Мадуеке пропустили матч проти «Борнмута» у 5-му турі АПЛ (0:0). У першого були виявлені проблеми з коліном, у другого – з м'язом.


За інформацією Daily Mail, невключення цих гравців до складу було запобіжним заходом. Їхні пошкодження вважаються не настільки серйозними, щоб вони пропустили більше однієї гри.


«Челсі» сподівається, що Кайседо та Мадуеке зможуть взяти участь у наступному матчі – проти «Астон Вілли» 24 вересня.

Також близький до відновлення від травми коліна нападник Армандо Броя, який не грав із грудня. Очікується, що він набиратиме форму, зігравши за молодіжну команду «Челсі» в одному із найближчих матчів.

Бенуа Бадьяшиль теж найближчим часом повернеться до «синіх». Він отримав травму задньої поверхні стегна у травні і не грав із того часу.

Рис Джеймс та Карні Чуквуемека проводять індивідуальні тренування з м'ячем. Вони поступово повертатимуться до тренувань у загальній групі протягом найближчих тижнів. Темпи відновлення Трево Чалоби трохи нижче.


Ромео Лавія, який отримав пошкодження зв'язок гомілкостопу, не зможе грати ще щонайменше місяць. Крістофер Нкунку повернеться до тренувань не раніше грудня, а Уеслі Фофана може пропустити весь сезон через розрив хрестоподібної зв'язки.