19 вересня 2023 11:55

"Дует Циганкова і Довбика перевершує всі очікування": фанати "Жирони" в захваті від гри українців проти "Гранади"

18 вересня Жирона в рамках п’ятого туру іспанської Ла Ліги обіграла на виїзді Гранаду із рахунком 4:2. Обидва українці з’явилися у стартовому складі, а що важливіше — кожен відзначився гольовою дією.


Циганков забив свій перший м’яч за Жирону в цьому сезоні, а Довбик віддав асист на свого партнера, виконавши чудову скидку після подачі зі стандарту.

Вболівальники Жирони не змогли пройти повз таку впевнену гру від українців і засипали компліментами Віктора та Артема.


Bartosz Zdrojewski: «Дует Циганкова і Довбика перевершує всі очікування».


raul: «Циганков схожий на Мессі при Гвардіолі, цей хлопець неймовірний. Це добре. 50% цього хлопця коштують 100 мільйонів».


Gon BG: «Беллінгем? Левандовськи? Ні, сеньйори. Дон Віктор Циганков!».


badmany: «Тепер Довбику залишилося лише трохи навчитися забивати голи, а так він – топ».


Marcus Smart: «Циганков 100% найкращий у команді, а Довбик досі не був у стартовому складі, але він ставатиме все кращим і кращим і апріорі це буде важливо».


Panacea del Balompié: «Циганков, Савіо та Довбик – просто топ».


Ця перемога дозволила Жироні з 13 очками в активі вийти на чисте третє місце в Ла Лізі. У другої Барселони також 13 балів, але у блаугранас краще різниця забитих-пропущених. Перший Реал має стопроцентний показник із 15 очками в активі.


Наступну зустріч команда Циганкова та Довбика зіграє з Мальоркою (23.09).


Також у вересні каталонці зустрінуться з Вільярреалом (27.09) та мадридським Реалом (30.09). Із Барселоною Жирона гратиме десятого грудня.