18 вересня 2023 20:01

Віктор СКРИПНИК: "Напевно, "Динамо" могло забити навіть більше"

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував поразку від «Динамо» (0:2).


– Насамперед, з перемогою «Динамо». Я був трохи розсерджений на ті хвилини, коли ми почали грати. Як ти не кажеш, але «Динамо» – це «Динамо». Для хлопців ці прізвища грають велику роль. Але «Динамо» теж дає грати, хоча рахунок по грі. Напевно, «Динамо» могло забити і більше. Але це буде хороший досвід для наших хлопців, які є молодими. Не знаю, що сказати. Задоволений, що були фази такі хороші в ігровому плані, але є моменти, які ти мусиш більш по-чоловічому грати, не поступатися у єдиноборствах.


– Під час гри були неодноразово чутно, як ми намагалися докричатися до Сантани. Чи є у нього якісь комунікаційні проблеми?


– У кожного своя думка. Він грає у нас усі ігри спочатку, основний наш захисник. А те, що ми так кричали, знаєте як воно буває у грі… Хочеться, щоб ще надійніше було. Для нього це перша гра проти суперника такого рангу. Тим не менш, ми задоволені, що він у нас є. Грає нормально. Програємо всі та виграємо всі, нікого не виділяємо, не сваримо.


У нас є індивідуальні бесіди. Проводимо аналіз, робимо свою роботу. Це рутина, яка, можливо, вам не цікава. Ми дуже задоволені, що він у нас є. Якщо чесно, я не бачив так сильно, щоб він втомився. Але якщо подивитися, то всіх судоми ловили. Хлопці виклалися на повну, тож я впевнений, що ця гра піде їм на користь.


– Сьогодні були дві різні «Ворскли». Що ви сказали хлопцям у перерві?


– Як я і сказав, я незадоволений першими хвилинами. Ми боялися, пропустили. Якби не було ВАРу, було б 2:0. Заспокоював їх у перерві. «Динамо» грає у свій футбол, але дає грати і супернику. Ми жодного удару в першій половині зустрічі не зробили. Так, приходили у штрафну, але не було того конструктиву, який ми хочемо мати.


А в другому таймі – так, були моменти і хороші фази. Але ще раз кажу, що заміни не можна порівнювати. Там виходять люди, які в будь-якій іншій команді грали би в основі, а в нас –молодь. Хоча я ніколи не скиглю щодо цього. Це буде досвід для моїх хлопців, які вчора грали за другу команду. Напевно, це буде дуже добре для них.