18 вересня 2023 12:33

Маттеус про "Баварію": "Кімміха не підтримують, навколо нього занадто багато суперечок. Багатьох гравців позбавили впевненості, заміни та рішення Тухеля зіграли свою роль"

Лотар Маттеус вважає, що Томас Тухель підриває впевненість лідерів "Баварії".


Екс-гравець «Баварії» розкритикував рішення Тухеля замінити Йозуа Кімміха та Томаса Мюллера на 61-й хвилині матчу проти «Байєра» (2:2) у 4-му турі Бундесліги та залишити в запасі Маттейса де Лігта, який вийшов на поле лише на 85-й хвилині.


«[З Кімміхом] вважаються в команді, він найбільше взаємодіє з м'ячем. Він усе робить з ентузіазмом та енергією. Кімміха не підтримують, навколо нього ведеться дуже багато суперечок. Обидва тренери [Томас Тухель та Ханс-Дітер Флік] не до кінця довіряли йому, і це його турбує. Саме тому йому не вистачає впевненості у власній грі.


Є гравець, який на даний момент є капітаном, який не знав, що може зіграти лише 60 хвилин. Це згубно для загальної картини – є помічники тренера та фізіотерапевти, один із яких мав сказати йому про це. Після заяв Тухеля кілька тижнів тому про те, що Кімміх не є опорником, це стало «вишнею на торті» і позбавило його авторитету в роздягальні.

У багатьох гравців відібрали віру в себе. Такими замінами та рішеннями, як у матчі з «Байєром», Тухель також зіграв свою роль у тому, що деякі гравці через невпевненість більше не можуть виступати якнайкраще», – сказав колишній гравець збірної Німеччини.