16 вересня 2023 21:15

"Олександрія" та "Минай" зіграли внічию

Суперники так і не з'ясували, хто сильніший, обмінявшись точними ударами у другому таймі.


Через пошкодження Вишневського у стартовому складі закарпатців дебютував Єгор Гунічев. І саме 19-річний форвад став співавтором першого гострого моменту в матчі. На 10-й хвилині Одарюк пролетів правим флангом та віддав у район воротарської площі Гунічеву. Той до м’ята дотягнувся, але акцентованого удару не вийшло.


Одарюк активно розпочав поєдинок і завдяки його ривкам ще на 8-й хвилині перше попередження отримав Ернандес. Еквадорець не наздоганяв півзахисника й тому лише за рахунок поштовха зупив атаку. Цілком справедливе попередження. А ось на 14-й хвилині Шандор вигадав «жовту» за робочий фол. Мельник не занадто активно захищався в центрі поля й отримав дивне попередження в умовах, коли не було ні грубості, ні зриву потенційно небезпечної атаки. Варто зазначити, що Шандор щедро роздавав картки і ще до перерви виписав чотири «гірчичника».


На 19-й хвилині відповіла «Олександрія». Після навісної передачі з лівого флангу Калитвинцева удар головою завдав Кулаков, але м’яч пролетів над поперечиною. За пів хвилини ще раз здалеку пробив Ковалець, але не влучив у ціль.


У середині першого тайму виходити вперед мали гості. Після передачі Твердохліба знову атакував Гунічев, але банально не влучив головою по м’ячу з близької відстані.


Ще один момент «Минай» створив на 37-й хвилині. Після подачі кутового на дальній штанзі головою пробив Твердохліб. Шевченко на удар не зреагував, але м’яч влучив у груди голкіперу.


Досягти бажаного Гунічеву вдалось після перерви. «Свого» нападника «містяни» залишили без нагляду у своїй штрафній площі і той кивком голови переграв Шевченка після подачі кутового – 1:0.


«Минай» володів перевагою, але грубо помилився у захисті та отримав гол у відповідь. Дмитрук у простій ситуації заробив непотрібне пенальті у свої ворота. Кулаковський з позначки розвів по кутам м’яч та воротаря – 1:1.


Вийти вперед господарі могли вже у компенсований час, коли м’яч по високій траекторії влучив у поперечину після подачі зі штрафного. Свій шанс зі стандарту отримали й минайці, але Нємчанінову не вдалось пробити прицільно.


ОЛЕКСАНДРІЯ – МИНАЙ – 1:1
Голи: Кулаковський (73, з пенальти) – Гунічев (61).

Олександрія: Н.Шевченко, Савченко, Сігеєв, Ковалець (Михайленко, 62), Калитвинцев (Джевані, 62), Кулаков (Андрейчук, 71), Шулянський (Микитишин, 46), Ернандес (Кулаковський, 46), Білошевський, Копина, Смирний.

Минай: Бандура, Нємчанінов, Чуєв, Вітенчук, Твердохліб, Ралюченко, Одарюк (Ременяк, 86), Булеза (Солдат, 93), Дмитрук, Мельник, Гунічев (Рогозинський, 76).

Попередження: Ернандес (8), Кулаковський (53), Микитишин (56) – Мельник (14), Дмитрук (30), Ралюченко (34), Вітенчук (88).