15 вересня 2023 10:03

Владислав КАБАЄВ: "Зоря" живе так, що немає єврокубків – немає грошей"

Колишній півзахисник «Зорі» Владислав Кабаєв в інтерв’ю Tribuna.com розказав про залежність луганського клубу від фінансів за виступи в єврокубках.


– Віталій Вернидуб розповів історію, що текст Трибуни весь сезон висів в роздягальні і мотивував команду. Тоді «Зоря» стала третьою в УПЛ і грала у фіналі Кубка України.

– Так, це правда. Було багато прогнозів, що «Зоря» здується. Не пам’ятаю, хто це повісив в роздягальні. Мабуть, наш аналітик. Ми всі бачили такі прогнози в інтернеті. Звісно, це зачіпало. Не тільки «Трибуна» це писала, а також багато інших сайтів. Ми тоді не дуже добре стартували. Потім ми вже звикли, що воно висить в роздягальні.

Але спочатку, коли погані результати, ти думаєш, що вже пора схаменутись. Ми ділом довели, що ніякі судді, ніхто у нас нічого не забере. Не знаю, ображу я когось цим чи ні, але «Зоря» живе так, що немає єврокубків – немає грошей, бо президенту буде дуже тяжко.

Якщо ми не займаємо третє місце і не виходимо у групу, то не буде грошей і не буде команди. Всі це чудово знали. Нам про це також говорили Вернидуб і Скрипник. Тому ми розуміли, що треба займати третє місце. Хотілось і друге – були такі можливості, але десь трохи нам не вистачало, - сказав Кабаєв.