14 вересня 2023 20:51

Каррагер: "Підрив авторитету Магуайра почався з поверненням Роналду. Повністю він був підірваний, коли Харрі не поставив на місце Онана, що кричав на нього. Андре робив це заради фанатів"

Джеймі Каррагер нагадав, наскільки погано фанати ставилися до Харрі Магуайра.


«Фанатів збірної Англії хвалять за те, що вони підтримали Магуайра у Глазго. То була правильна реакція. Але давайте не переписуватимемо історію через запізніле розуміння того, що все виходить з-під контролю. У березні 2022 року на «Уемблі» багато хто освистував Магуайра перед товариським матчем з Кот-д'Івуаром. Гарет Саутгейт назвав це «справжнім абсурдом».


Фанати «Манчестер Юнайтед» знущалися з Магуайра під час передсезонних матчів 2022 і 2023 років. А один із найнеприємніших епізодів стався під час гри з «Боруссією» у липні, коли новачок Андре Онана почав кричати на Магуайра і, на мою думку, тим самим ганебно грати на публіку в спробі привернути до себе фанатів «Юнайтед».


Я не міг у це повірити, але це все було сказано. Магуайр тоді був капітаном «МЮ». Він повинен був затято відреагувати, поставити Онана на місце і вимагати виявити повагу. Натомість він став схожим на людину, чия впевненість та авторитет повністю підірвані.

Схожа історія сталася після повернення Кріштіану Роналду та появи повідомлень про боротьбу за владу в роздягальні. Саме тоді підрив авторитету Магуайра набрав обертів.

Футбол жорсткий. Коли сильні особи намагаються нав'язати свою владу, ти або даєш їм відсіч, або згасаєш. Люди, які розуміють футбол, пояснять вам, що ніколи не можна поступатися тим, хто тебе задирає, інакше гра тебе зжере», – зазначив екс-захисник «Ліверпуля».