14 вересня 2023 13:40

Владислав КАБАЄВ: "Навіть якщо "Динамо" виграє: "Луческу – йди, Кабаєв – те, те й те" – та заспокойтеся вже"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв в інтерв’ю Tribuna.com заявив, що «Шахтар» критикують менше, ніж київський клуб.


– З ваших слів здається, що в команді хороша атмосфера.

– Хороша атмосфера – коли є результат. Коли його немає, то тяжко. Ти сам розумієш, що так не повинно бути, і ти стараєшся це змінити. Але не завжди виходить – і нам це не подобається. Ти десь заганяєшся, ще десь живеш тією грою. Так не повинно бути. Ту гру вже забули.

Треба налаштовуватись на наступну, яку ти маєш виграти. Настрій залежить від результату. Хороший результат – все добре в житті. Поганий – все, ти починаєш заганятись.

Я помітив, що навіть зараз, коли «Шахтар» погано грає, він не отримує стільки критики, як ми. А «Динамо» під такою лупою… Навіть якщо виграємо, знайдуть за що зачепитись, що ми не так виграли. «Луческу – йди, Кабаєв – те, те і те» – та заспокойтесь вже.

Кажуть, не читайте, що про вас пишуть. Але як не читати, якщо заходиш в інтернет, і у тебе одразу відкривається перша стаття – бах! Як тут не прочитати? Потім гортаєш далі, і тут знову стаття про те саме. Повідомлення пишуть, хоч видаляй інстаграм і не читай.

– Знаєте, на якому «Динамо» зараз йде місці в УПЛ?

– Десь на 10-му, але ж ми пропустили три матчі. Якщо, дай боже, всі виграємо, то будемо першими. З Дубінчаком буквально два тижні тому бачились і обговорювали, що все в наших руках.

Погано, що вилетіли з єврокубків, але тепер чіпляємось за чемпіонат України і за Кубок. Все в наших руках. Там нічого не втрачено. «Шахтар» втрачав очки, «Дніпро-1» і «Зоря» – також. «Рух» зараз добре грає, «Полісся»… Але тим цікавіше, що такі команди з’являються. Читаєш за «Карпати» – команда багато футболістів підписує.

Чесно, я задоволений, що навіть під час війни є такі команди. Думав, що багато з них підуть на дно, здуються. А у нас є якийсь підйом, і це тішить, - сказав Кабаєв.