14 вересня 2023 11:15

"Вони особливо виділялись". Кабаєв назвав гравців, які найбільше його вразили у "Динамо"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв розповів, хто з гравців команди вразив його найбільше.


- Чий прогрес вразив і за ким найцікавіше дивитись?


– Я прийшов в «Динамо» рік тому і перетнувся з Іллею Забарним та Віктором Циганковим. Одразу видно, що це обдаровані і талановиті хлопці. В «Динамо», я вважаю, всі такі, але вони особливо виділялись. Можна було прийти і подивитись одне тренування, одну гру, щоб побачити це.

Вітя грає плюс-мінус на моїй позиції, і мені дуже цікаво дивитися його ігри. За Іллею Забарним також стежу. В АПЛ взагалі будь-яка гра цікава, яку не увімкни, а коли там ще грають твої хлопці, то це додатковий стимул.

З Миколенком я так не знайомий, тільки заочно та грали один проти одного. Але Андрієвський та Караваєв спілкуються з ним, і я питаю, дізнаюсь, що у нього нового, як тренування, як справи. Мені це цікаво, бо це інший рівень та інший світ.

Мабуть, в останній час найбільше спостерігаю за Циганковим. Я в ньому не сумнівався, але розумів, що у нього все нове – тренер, колектив, країна, мова, спілкування. Але Вітя такий талановитий, що я не здивувався, що у нього так швидко пішло і він грає на такому рівні. Завжди пишуть про нього якийсь позитив, а негативу мало. Це дуже тішить.

– Спілкувалися з Циганковим після його переходу в «Жирону»?

– Так, але давно. Буквально як він перейшов через 2-3 місяці. Тренування трохи інші. У кожного тренера своя методика та тактика. Українці виходять на гру як на війну. Як він розказує, там більше кайфують від футболу. Менталітет у людей, гравців, тренера там зовсім інший.