12 вересня 2023 20:28

Банкір Лана про опубліковане Антоні листування: "У нього багато грошей, він може зробити монтаж, заплатити експертам. Гнила людина. Але я вірю у найвищу справедливість"

33-річний банкір Інгрід Лана вважає, що Антоні фальшує докази.


Раніше вінгер «Манчестер Юнайтед» опублікував листування, з якого випливає, що їхня інтимна зустріч була за взаємною згодою. Дівчина заявляє, що футболіст хотів зайнятися з нею сексом проти її волі.


«У нього є гроші, і він може робити все, що захоче, щоб викрутитись. Тим паче «Манчестер» його усунув. Я не хотіла, щоб його усунули, але кожна дія провокує реакцію.


Я приїхала до нього з робочих питань. Я хочу, щоб він показав моє листування з його братом, в якому ми обговорювали його партнера, обмінний курс. А він бреше, що я хотіла бути з ним. Це розпач через фанів? Я готова виступити у суді.


На жаль, гроші відіграють важливу роль, а в нього багато грошей. Він може зробити монтаж, може заплатити експертам – може зробити все, що забажає. Але я вірю у найвищу справедливість.

Він не показав це листування Кабріні (журналістові, якому Лана дала інтерв'ю зі звинуваченнями на адресу Антоні – прим), але, зневірившись, узяв нашу з ним розмову і додав у нього шматки свого листування з іншими людьми, щоб зганьбити мене. Наскільки я розумію, він мав інтрижки в Англії.


Подібне просто показує, що він гнила людина. Він не з тих, хто визнає помилки, бо боїться занапастити свою кар'єру. Тож я не звинувачую – я просто говорю правду», – зазначила Лана в інстаграмі.