11 вересня 2023 11:48

Коул: "У "Ліверпуля" яйця розміром з кавуни, якщо вони відмовилися від 215 млн фунтів за Салаха. У них немає заміни, Гакпо навряд чи заб'є 30 голів за сезон"

Енді Коул висловився про перехід Мохамеда Салаха в «Аль-Іттіхад».


Перед закриттям трансферного вікна Аль-Іттіхад був готовий запропонувати за Салаха понад 200 мільйонів фунтів, але здійснити угоду не вдалося.

«Для «Ліверпуля» найважливіше те, що вони не мають заміни. Якщо їм запропонували 215 мільйонів фунтів за 31-річного гравця, то чому б їм не розглянути цю пропозицію? Їм довелося б це зробити. Якщо вони відмовилися, значить у них яйця розміром з кавуни. Це величезні гроші.


Якби він пішов зараз, вплив на Ліверпуль був би величезним. Він, Роберто Фірміно та Садьо Мане були феноменальною трійкою нападаючих, але двох із цих гравців більше немає в клубі, і вони починають все заново. Мо Салах дуже важливий для клубу – він багато створює і забиває, тож якщо він піде, то «Ліверпуль» втратить гравця, який може забивати по тридцять голів за сезон.


Хто ще стільки заб'є? Коді Гакпо? Навряд чи. Подивимося, що станеться, але я не здивуюся, якщо його відпустять у січні чи наступного літа», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».