9 вересня 2023 22:22

Джеймс МАДДIСОН: "Я постійно оглядався, шукав простір навколо себе, але його не було"

Фото - ua.depositphotos.com


Півзахисник збірної Англії Джеймс Меддісон прокоментував нічию в матчі кваліфікації Євро-2024 проти України (1:1).


— Перш за все, як тобі грати на виїзді проти збірної України перед такою величезною публікою?


— Якщо чесно, то сьогодні була просто неймовірна публіка. Як вони підтримували домашню команду, дуже гучно, дуже крута атмосфера була.

Велика повага Україні, тому що українські вболівальники зробили цей матч для нас набагато складнішим. Я дійсно шокований, дуже і дуже класно спрацювали вболівальники сьогодні.


— Яка різниця порівняно з першим поєдинком проти України?


— Сьогоднішня гра трохи відрізнялася, тактика команди була зовсім іншою, не давали там створювати простір. У нас було багато володіння, але нам було дуже важко створювати якісь моменти, ламати структуру їхнього захисту.

В першу чергу для мене було важко знайти вільний простір для того, щоб отримувати передачі, тому велика повага їхнім захисникам за те, що вони сьогодні зробили проти нас. Але ми раді, що здобули цей один бал в турнірну таблицю.


Захисники збірної України класно зіграли, у нас було дуже багато м'яча, їм потрібно було дуже багато бігати, дуже багато працювати, але тактично вони все зробили дуже правильно. Я постійно оглядався, шукав простір навколо себе, але його не було.


Ми знаємо, наскільки Зінченко може бути небезпечним перед воротами, він сьогодні відпрацьовував і в захисті, і в атаці, забив свій гол. Я можу тільки похвалили їхню роботу в захисті.


Повторюся ще раз, ми поділили сьогодні очки з Україною, і ми задоволені цим.


— Дуже багато українців зараз нас дивиться, чи є у вас якийсь спеціальний меседж для них?


— Кожен з нас з вами, світ з вами, футбольний світ з вами. Жахливо спостерігати за тим, що відбувається в Україні, надсилаємо свою підтримку, найкращі побажання та любов кожному українцю, — сказав Меддісон в етері «Суспільного».