9 вересня 2023 21:56
1

Сергій РЕБРОВ: "У нас був план, але Англія його зруйнувала. Ми мали більше атакувати"

Прес-конференція головного тренера збірної України Сергія Реброва після матчу з Англією.


- Як команда готуватиметься до матчу з Італією?

- Подивимося. Нині дуже важливо відновитися. Ці два дні ми цим займатимемося. Цей матч для нас не менш важливий.


- Можливо, ваш план не до кінця спрацював, і ви могли за такою грою досягти більшого?


- Ми мали план, але Англія його зруйнувала. Ми мали більше атакувати, але було важко виходити з оборони. Футбол – це результат. Так, суперник володів ініціативою, але скільки він створив моменти? Ми дуже корисно зіграли у обороні. Подякував хлопцям за це. Перед матчем я казав, що сьогодні дуже важливо отримувати задоволення від гри у захисті. Вони це виконали.

- Чи плануєте проводити наступні матчі в Польщі? Зокрема у Вроцлаві.


- Наступний матч буде у Чехії. Сьогодні була дуже гарна атмосфера. Наш 12-й гравець дуже допоміг. Уболівальники дали мотивації. Це дуже важливо, коли ти граєш із таким суперником.

- Як оціните гру Мудрика та Яремчука? Чи задоволені грою команди в атаці? Що з Матвієнком?


- У Матвієнка пошкодження. Але вона не нова. Воно було в нього раніше. Вдячний йому, що він вийшов та допоміг команді. Мудрик та Яремчук? Я не виокремлюю гравців. Сьогодні вся команда працювала на оборону. Ми мали інший план. Намагалися атакувати, але Англія змушувала нас оборонятися. Але це сьогоднішній матч. Наступний буде іншим.


- Наскільки зараз для України грати у відборі на ЄВРО за такої атмосфери?

Для нас це дуже важливе. Ми змушені грати не вдома. Коли бачиш такі стадіони, то розумієш, навіщо ти граєш. Ми всі розуміємо, що відбувається в Україні. Говоримо про війну. Тож сьогодні була неймовірна атмосфера. Ми дуже щасливі.

– Сьогодні було досить жарко. Наскільки важко підготуватися до Італії?

- Коли ми грали з Мальтою, було набагато спекотніше. Грати за два дні проти таких суперників – важко. Важливо відновитись.

Отличный результат! Норм играли. Вспоминая первую игру с Ротанем - кошмар и ужас был. А тут красавчики!

Из плохого только одно - Яремчук в основном составе. Ну как так?! Ни пас отдать, ни мяч элементарно остановить.... Такое деревянное... Испортил всё, что можно. В следующих матчах пусть Довбик играет.