9 вересня 2023 17:03

Наiнгголан: "Я все ще хочу грати, ось тільки поки я нікому не потрібен!"

35-річний бельгійський хавбек Раджа Наїнгголан, який перебуває у статусі вільного агента, поділився планами на майбутнє і розповів про роботу з Лучано Спаллетті та Антоніо Конте.


- Зі мною все гаразд, я все ще хочу грати, тому що відчуваю себе сильним. Поки моє тіло витримує фізичні навантаження. Ось тільки поки я нікому не потрібен!.. Зі Спаллетті мені було комфортніше працювати, ніж із будь-ким ще. Конте теж був хороший, але в "Інтері" я більше не входив у його плани. Він прямо сказав мені про це, тож я, як і раніше, вважаю його великим тренером. Коли він був тренером "Челсі", то хотів роздобути мене за всяку ціну, коли ж я повернувся в "Інтер" з оренди, він мене відкинув.


"Рома"? Шкодую тільки про те, що пішов, тому що був менеджер Мончі, який робив усе можливе, щоб продати мене, тому я вирішив піти. Якби я знав, що він покине клуб через шість місяців, я залишився б. На жаль, я така людина і не можу працювати з тими, хто налаштований прибрати мене, - цитує Наїнгголана Football Italia з посиланням на YouTube-канал Controcalcio.

Нагадаємо, за час свого перебування в Італії Наїнгголан провів 367 матчів у Серії А, виступаючи за "Кальярі", "Рому" та "Інтер". Він забив 48 голів і віддав 35 результативних передач. Останнім клубом гравця був СПАЛ, контракт із яким закінчився влітку 2023 року.