9 вересня 2023 08:17

Ігор ЦИГАНИК: "Збірній України буде складно перемогти такого опонента, але потрібно зіграти на результат"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації до Євро-2024 Україна – Англія.


- Англія – це дуже серйозний суперник, головний фаворит нашої групи. Команда надзвичайно потужна по іменам та своїм можливостям. Україні буде складно перемогти такого опонента, але потрібно зіграти на результат.

Якщо збірна України зможе продемонструвати самовіддачу, зробити висновки з першої очної гри в Лондоні, коли ми не взагалі нічого не продемонстрували, то шанси в нашої збірної повинні бути сьогодні.

На мою думку, саме цей поєдинок буде чудовим шансом проявити себе тим футболістам, які не мають постійної ігрової практики. Насамперед мова йде про Михайла Мудрика. Йому є що доводити і собі, і тренерському штабу збірної, і власне Маурісіо Почеттіно. Мудрик за рахунок своїх даних мав би створити проблеми обороні Англії, тому ризикну поставити на його гол.


Що стосується прогнозу на сам матч, то я спробую поставити на обмін голами та нічию. Може колектив Сергія Реброва зачепитися тут за очки, як мені здається.