4 вересня 2023 12:12

Збірна України U-21 розпочинає підготовку до поєдинків із командами Німеччини та Північної Ірландії

Сьогодні, 4 вересня розпочинається збір молодіжної збірної України, приурочений до двох поєдинків — контрольного з Німеччиною і стартового у відборі Євро-2025 (U-21) із Північною Ірландією.


Наступний відбірний цикл чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші), яку очолив іспанець Унаї Мельгоса, розпочне 12 вересня домашнім матчем проти команди Північної Ірландії. Ця гра відбудеться у Словаччині, на полі Національного тренувального центру Попрада (початок — о 19.30 за київським часом). Також у групі F, окрім цих двох збірних, виступатимуть Англія, Сербія, Азербайджан та Люксембург.


У межах підготовки до старту у кваліфікації Євро-2025 (U-21) синьо-жовті проведуть спаринг із молодіжною збірною Німеччини. Поєдинок відбудеться 8 вересня на «Людвігспаркштадіоні» в Саарбрюкені (початок — о 19.15 за київським часом).


Раніше головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса назвав імена 23-х виконавців, викликаних на вересневий збір. Проте згодом у списку відбулися зміни — замість Костянтина Вівчаренка й Олега Очеретька до лав команди викликані Андрій Булеза та Кирило Сігеєв.


Місце збору — у Попраді


3 вересня частина команди переїхала з Києва до Ужгорода, туди ж підтягнулися й гравці «Руху», які в неділю зіграли у Львові з «Металістом 1925». Сьогодні зранку делегація молодіжної збірної України вирушила до Попрада, де й готуватиметься до двох найближчих матчів. Легіонери під'їдуть до табору синьо-жовтих упродовж дня. Перше тренування розпочнеться о 18.30 за місцевим часом. Виліт до Німеччини заплановано на 14.20 6 вересня.


Фото: УАФ