30 серпня 2023 09:06

Левандовські про "Барсу": "Іноді у нас недостатньо гравців атаки, у мене немає підтримки. Від "Барси" чекають не тільки перемог, а й атакуючого футболу"

Роберт Левандовскі незадоволений грою "Барселони" в атаці.


«Ми – «Барса», від нас чекають не лише перемог, а й гарного атакуючого футболу. Останнім часом все було не так, як має бути, тому ми щосили намагалися створювати більше моментів у матчах... Коли виходять Ферран [Торрес] або Ансу [Фаті] – два атакуючі гравці, – ми створюємо більше. Іноді ми не граємо з достатньою кількістю атакуючих гравців, я не маю підтримки, і тому я шукаю найкраще рішення для команди.


Думаю, завдяки своєму досвіду та тому, що я знаю своє тіло, я знаходжу найкраще рішення не лише для себе, а й для команди. Я розумію, що іноді, якщо я опиняюся між двома центральними захисниками, їм стає легше. У багатьох матчах я не так багато шансів забити. В останніх двох матчах я мав не так багато моментів, оскільки я не так часто отримував м'яч, тому іноді мені доводилося створювати їх самому.


Мені потрібно підтримувати свій рівень, повернутись у потрібне русло. Я ставатиму краще з кожною грою. Кожен сезон індивідуальний і цей сезон дуже довгий. Ми матимемо ще багато ігор, і я думаю, що важливо не як ти починаєш, а як закінчуєш», – сказав нападник «Барселони» в інтерв'ю Eleven Sports.