27 серпня 2023 23:27

Каррагер про "Ліверпуль": "Не думаю, що поточний склад може кинути виклик "Сіті". Потрібно підписати ще захисника та півзахисника"

Джеймі Каррагер оцінив шанси Ліверпуля на боротьбу за чемпіонство.


"Ліверпуль" був головним суперником "Манчестер Сіті" останні 4-5 років. Минулого сезону до боротьби включився «Арсенал». Але чому «Ліверпуль» знову не може стати такою командою цього сезону?

Не думаю, що поточний склад Ліверпуля досить хороший, щоб кинути виклик Ман Сіті. Але цього тижня вони мають постаратися, підписати, як я гадаю, ще одного захисника та півзахисника. Це має статися, оскільки Ліверпуль все ще може стати головним суперником Сіті.


«Ліверпуль» розпочав сезон більш ніж здорово, але коли у вас є хтось на кшталт нього [Аліссона], можливо, кращого воротаря світу, коли є Вірджіл ван Дейк, Мо Салах... але якщо «Ліверпуль» хоче знову виграти щось серйозне, це має статися в найближчі рік-два, мабуть. Давайте, натисніть останній тиждень трансферного вікна, щоб сформувати склад, досить міцний для боротьби з «Сіті»!» – сказав колишній захисник "Ліверпуля".