27 серпня 2023 00:47
1

"Жирона" з Циганковим і Довбиком обіграла "Севілью"

"Жирона" завдала "Севільї" третьої поспіль поразки на старті нового чемпіонату. Матч вийшов цікавим, бойовим – справжня реклама Ла Ліги.


Гості краще увійшли в нього і досить швидко забили - це Еррера скористався безладом у штрафному після подачі Циганкова і вгатив м'яч у ворота.


Через якийсь час Савіо, головний індивідуаліст вечора, на дриблінгу пройшов взагалі всіх, але у ближньому бою не переграв Дмитровича. І лише потім увімкнулася "Севілья".


Чого чекали – велике питання, але факт у тому, що перед перервою "Жироні" стало тяжко. Вона перейшла на гру суто на відбій, і якщо Сусо з двох метрів пробив у перекладину, то Гудель своїх не підвів. Гол вийшов дуже схожим на той, що забив Еррера.


Це "копіювання" один одного продовжилося і в другому таймі. Алейш Гарсія незрівнянно пальнув у дальню дев'ятку під час атаки, яку розпочав поганий простріл Циганкова. Ракитич одразу ж відповів на це справжнім шедевром - голом майже від кутового прапорця. 2:2! Але тут втрутився ВАР, зафіксував офсайд, і це вирішило все.


Так, у "Севільї" згодом були моменти; Педроса взагалі у каркас влучив. Але ж і "Жирона" не сиділа без діла. На 84-й хвилині Савіо знову пройшов усіх, пробив у штангу, а від неї м'яч відлетів до Артема Довбика, який з 4-5 метрів пробив… повз ворота. Жах.


З такою реалізацією вибити Крістіана Стуані з основи буде складно. Зібратися треба Артему.


Тим часом, у його команди справи йдуть просто ідеально - 7 очок після 3 турів! У "Севільї", в свою чергу, взагалі немає набраних балів, і це ще не катастрофа, але вже цілком тягне на лихо.


3-й тур Прімери. Севілья. "Рамон Санчес Пісхуан"


"Севілья" - "Жирона" - 1:2


Голи: Гудель, 45+2 - Еррера, 16, Алейш Гарсія, 56


"Севілья": Дмитрович – Навас, Баде, Гудель, Педроса (Корона, 90+6) – Соу, Ракитич – Сусо, Олівер (Ламела, 71), Окампос (Рафа Мір, 75) – Ен-Несірі


"Жирона": Гассаніга – Арнау (Коуто, 78), Давид Лопес, Блінд, Гутьєррес – Алейш Гарсія – Циганков (Валері, 79), Еррера (Хуанпе, 46), Мартін, Савіо (Торре, 90+6) – Стуані (Довбик, 63)


Попередження: Окампос, 58, Салас, 75 – Арнау, 37

Как Довбик не забил в пустые ворота с пары метров... Жестяк....