22 серпня 2023 16:29

Каррагер про "Челсі": "Щоб боротися з "Сіті", їм все ще потрібні воротар, топовий центральний захисник та бомбардир. З такими витратами це здається дивним"

Джеймі Каррагер вважає нераціональними витрати «Челсі».


«Варто відзначити, що «Челсі» справді вразив у перших двох матчах [нового сезону АПЛ]. Думаю, вони добре зіграли і проти Ліверпуля, і проти Вест Хема.


Але за таких витрат здається дивним, що мало хто ставить «Челсі» у четвірку найкращих. Це не означає, що цього не станеться, але мало хто каже, що команда за такої кількості витрачених грошей фінішує в топ-4.


Незважаючи на те, що вони справили на мене велике враження у цих двох матчах, якщо ви запитаєте мене, скільки гравців їм потрібно, щоб кинути виклик «Манчестер Сіті» – і я не говорю про перемогу в чемпіонаті, – я все ще думаю, що їм потрібен воротар, хай вони підписали Роберта Санчеса. Я, як і раніше, вважаю, що їм потрібен топовий центральний захисник, адже Тіаго Сілві вже 38.


Я не думаю, що [Челсі] має чистий бомбардир. Їм не обов'язково має бути центрфорвард – у «Ліверпуля» це Мохамед Салах, який грає правому фланзі. Це не закид у бік Ніколаса Джексона – він щойно прийшов у клуб, і я вражений ним.


Але якщо подивитися на ці важливі позиції, все ще здається, що потрібно ще чотири гравці тільки для того, щоб боротися з «Манчестер Сіті», і це здається неправильним з огляду на кількість витрачених грошей», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».