20 серпня 2023 21:06

Роман ГРИГОРЧУК: "Ця перемога над "Динамо" - одна з найважливіших у житті"

Прес-конференція Романа Григорчука після матчу з "Динамо".


- Я поважаю "Динамо" та їхнього тренера. Це топ-команда. Сказати, що сьогодні вони планували зіграти з нами за рахунок класу, я не можу. Їм довелося набагато важче, ніж вони очікували. Вони багато часу були під пресингом та не могли грати у свій футбол.


Я отримав жовту картку, але лишаюся при своїй думці. Я був абсолютно не згоден із поведінкою футболістів. Я не люблю, коли гравці "підігрують" супернику, щоб суддя на це піддався та показав картку. Так, у тому епізоді був фол, але він ніяк не тягнув на попередження.


Я не можу коментувати гру "Динамо". Тільки нашу. Ми грали солідно, але не без помилок, після яких пропустили м'ячі. Нам могли забити у більш логічних моментах. Наприклад, коли бив Ванат. А коли ми самі привозимо голи – це наша недоробка. Але це перебиває результат. Ця перемога - одне з найважливіших у житті. Я запам'ятаю її на все життя. Радий, що ми здобули її зараз. Ми побачили багато щасливих людей. Наших героїв. Думаю, що вони задоволені грою і результатом. Це футбольне щастя. Море позитиву.


- У вас була дуже коротка лава і не було ключових гравців? Робили якісь зміни під час підготовки до гри?


- Я слухаю багатьох різних людей. Один із них сказав: "Тренер ніколи не повинен боятися тренувати". Якщо я думатиму про травми і про те, що не буде кому грати... Я роблю те, що належить. Сьогодні у нас було 11 гравців і ще троє молодих, які ще не відповідають рівню Прем'єр-ліги. Але вони з нами, щоби підтягтися. Ми навіть Iєде залишили у запасі. Але ситуація того вимагала. Будь-яка перемога вимагає того, щоб усе склалося. Я не говорю про тотальне везіння. Сьогодні лікар сказав, що у Путрі та Єрмакова проблеми. Але все добре склалося, і ми впоралися. Ми заслужили на перемогу. Працюємо максимально чесно до футболу.

- Чи є перспектива подовження лави запасних?

- Бажання є. Ми вже заявили бразильця, але сьогодні він ще не міг грати. Незабаром буде два склади.


Фото - ФК "Чорноморець"