20 серпня 2023 12:42

"Лаціо" не хотів витрачати стільки". Захисник "Кривбасу" розкрив причини трансферу, що не відбувся, в клуб Серії А

Захисник криворізького Кривбасу, чемпіон світу 2019 року у складі збірної України U-20, Данило Безкоровайний розповів, що міг опинитися у складі римського Лаціо одразу після тріумфального Мундіалю.


Данило Безкоровайний в інтерв'ю сайту «Український футбол» згадав про цікавий і раніше невідомий факт: ще у 2019 році він спілкувався з представниками римського Лаціо, які пропонували йому переїхати до столиці Італії.

«Після півфіналу з Італією на ЧС U-20 у 2019 році до мене підійшов їхній головний тренер і похвалив мене за той матч. Привітав із перемогою, а після фіналу на мого агента вийшов імпресаріо від Лаціо, з яким ми зустрічалися у Львові.

Він сказав, що ми розпочинаємо переговори з Дунайською Стредою про трансфер і не зійшлися у фінансах. Лаціо не хотів витрачати стільки на мене, бо мав запасний варіант, гравця з паспортом ЄС».


Безкоровайний розпочав свій шлях у професійному футболі у складі луцької Волині, за яку провів 12 поєдинків.

Далі був тривалий вояж клубами Європи. Українець пограв за литовський Атлантас, словацькі ДАК 1904 року, Славою, Землін та ШТК 1914 року, а також Астану з Казахстану.

У сезоні 2022/23 Данило Безкоровайний зіграв за Кривбас у 14 матчах УПЛ, але результативними діями не відзначився.


Фото - ФК Кривбас