20 серпня 2023 10:18

Ігор ЦИГАНИК: "Переконаний, що в матчі проти "Чорноморця" Мірчі Луческу доведеться робити ротацію"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Чорноморець» – «Динамо» Київ.


- «Динамо» Київ витратило дуже багато сил у Бухаресті проти «Аріса». Добре, що вдалося таки обіграти цих греків у серії пенальті, але надзвичайно складно дався киянам вихід до наступного раунду.

Тепер на «Біло-синіх» очікує переїзд з Румунії до Одеси. Вдома «Чорноморець» традиційно грає непогано проти фаворитів. Роман Григорчук вміє налаштовувати свою команду.


Переконаний, що Мірчі Луческу доведеться робити ротацію. Це відобразиться на якості гри «Динамо», однозначно, адже лідерам потрібно дати відпочинок – наступного четверга на киян очікує поєдинок проти «Бешикташа».


За такого сценарію я не очікую на відкриту гру в Одесі. По ходу УПЛ «Динамо» має набирати обертів. У неділю очікую на мінімальну перемогу «Біло-синіх» в один м’яч, на обмін голами, ризикну припустити, що у матчі буде призначений пенальті.