18 серпня 2023 13:16

П’ять машин від "Динамо" та Фонду братів Суркіс вирушили на фронт

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) спільно з Фондом братів Суркіс продовжують забезпечувати українських захисників, які перебувають у найгарячіших точках на фронті, захищаючи нашу рідну Україну від жорстоких загарбників, необхідними приладдям та речами.


Розуміючи, що одним із найбільш ходових «товарів» на фронті для виконання бойових завдань є транспорт, представники ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс організували закупівлю та підготовку для відправки нашим бійцям ще п’яти автомобілів. Цього разу машини закуповувалися для цільових задач – тут і швидка допомога з усім необхідним обладнанням для порятунку поранених бійців, і вантажні машини для забезпечення зручної логістики у гарячих точках.


«Сьогодні ми передаємо на потреби нашим військовим чергові п’ять автомобілів, – розповів директор з розвитку ФК «Динамо» (Київ) Максим Радуцький. – Якщо минулого разу були позашляховики, то зараз ми підготували машини під різні задачі. Зокрема, є машина швидкої допомоги, повнопривідна, укомплектована дефібриляторами, глюкометрами, медикаментами – тобто, вже зараз готова надавати допомогу пораненим бійцям. І, головне, що вона є автономною, оскільки ми встановили на ній сонячні батареї. Також є вантажні автомобілі, більший та менший, для забезпечення логістики, а також позашляховики – один швидкий та один маневрений. Тож продовжуємо допомагати нашій армії, нашим бійцям, не зупиняємося жодного дня у своїй допомозі. І будемо продовжувати допомагати аж до самої нашої Перемоги».


«Від себе особисто та від усіх своїх побратимів хочу подякувати ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс за надану допомогу, – подякував меценатам за надані автівки підполковник ЗСУ Мартинюк. – Допомагаючи сьогодні Збройним силам України, ви у такий спосіб висловлюєте впевненість у нашій майбутній Перемозі над ворогом. Без вашої підтримки, без підтримки усього українського народу ми би не змогли стримати агресію ворога. А разом ми обов’язково переможемо».


Тож продовжуємо наближати Перемогу над ворогом разом. Лише спільними зусиллями, день за днем, метр за метром, ми зможемо досягти бажаної мети, аби жити в мирній незалежній Україні.