15 серпня 2023 10:24

Ортега – пріоритет "Баварії", "МанСіті" хоче продовжити воротаря. Рішення залежить від Штефана

Штефан Ортега із «Ман Сіті» – пріоритет «Баварії» на позицію воротаря.


Як повідомляє Sky Sport Deutschland, мюнхенський клуб контактує із 30-річним голкіпером. Кандидатуру Ортеги у «Баварії» обговорюють останніми днями. Мюнхенці думали про його трансфер і в січні, незадовго до переходу Яна Зоммера.

При цьому Пеп Гвардіола дуже задоволений Ортегою, а «Манчестер Сіті» навіть розглядає варіант із продовженням контракту з голкіпером, який перейшов до клубу влітку минулого року. Нинішня угода Штефана розрахована до 2025 року.

Журналіст Bild Крістан Фальк підтверджує, що «Баварія» веде переговори з Ортегою і додає, що клуб контактує і з агентами Давида Де Хеа.

Репортер Sky Sport Deutschland Флоріан Плеттенберг пише, що Ортега став новим пріоритетним варіантом "Баварії". В останні дні клуб провів переговори з оточенням гравця та з ним самим. Рішення про перехід до «Баварії» залежить від самого Штефана.

Мюнхенський клуб хоче підписати воротаря на заміну Яну Зоммеру, незважаючи на добрі виступи Свена Ульрайха.

Минулого сезону німець провів 14 матчів (9 з них – на нуль) за «Манчестер Сіті» у всіх турнірах та пропустив 7 голів. Цього сезону він зіграв у фіналі Суперкубку Англії проти «Арсеналу» (1:1, за пен. 1:4).