14 серпня 2023 18:26

"У вас там з офіційним гімном все нормально? Залишається "Ще не вмерла України" чи вже перейшли на "Слався, родной "Шахтер"?: Вацко жорстко розкритикував КДК УАФ за різні терміни дискваліфікації для Попова та Бондаренка

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" прокоментував терміни дискваліфікацій, які отримують футболісти від КДК УАФ.


"Бондаренко отримав пряму червону картку у матчі проти "Вереса". Гравець "Полісся" Кушніренко отримав пряму червону картку проти "Дніпра-1". І зараз рішенням КДК УАФ і Артем, і Богдан отримали по 1 матчу дискваліфікації, плюс один умовно.


Відмотуємо назад. У першому турі Денис Попов за фол з "Минаєм" отримав 2 матчі дискваліфікації. Семотюк із "Кривбасу" за підкат ззаду також отримав два матчі. Мотивування? "За серйозне ігрове порушення".


І зараз Бондаренко з Кушніренком за "серйозне ігрове порушення" отримали 1 + 1 умовно. А що ж таке, шановний КДК? Чому так? А як же справедливість, шановний КДК УАФ? А як же рівноправність та рівновіддаленість, незаангажованість? Чому футболісту "Кривбасу" 2 матчі, а футболісту "Полісся" з такою ж мотивацією - 1 матч?


У вас там з офіційним гімном все нормально? Залишається "Ще не вмерла України" чи вже перейшли на "Слався, родной "Шахтер"? Що, над ненависним пʼятому поверху Суркісом можна ось так от насміхатися, прибравши важливого футболіста його команди? А перед Буткевичем показати свою лояльність? "Ми з ними ось так жорстко, а з вами по-дружньому".


Так Буткевич, мені розповідають знайомі, за справедливість. От Геннадій Владиславович, ви взагалі в курсі про це рішення КДК? Тут же справедливістю не пахне, тут смердить несправедливістю. Костянтин Караманіц, вам як ця ситуація? Дрібниця?


"Кривбас" із "Поліссям", ймовірно, будуть за Єврокубки боротися. Вам не здається, пане Караманіц, що поки от вас "возять" за межами поля?


Є ж документ. Де там написано: "серйозне ігрове порушення - один матч дискваліфікації та один умовно"? КДК УАФ, самі придумуєте? Наступного разу для своїх що буде - 20 відтискань, 20 присідань та два матчі умовно? Чи три рази "Отче наш" прочитати і все - нічого пропускати не треба.

Так у нас на футбольному полі буде вирішуватися чемпіон, чи в кабінетах за столом? Повірте, у футболі дрібниць немає. Я не за "Шахтар" та не проти "Шахтаря", я не за "Динамо" та не проти "Динамо", я не за "Полісся" та не проти "Полісся", я не за "Кривбас" та не проти "Кривбасу", я за те, щоб до всіх клубів було однакове ставлення з боку керівних інстанцій нашого футболу".