12 серпня 2023 16:23

Хосеп Гвардіола - про нові правила в АПЛ: "Нам не потрібні багато карток і по 10-15 хвилин додаткового часу"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола висловив думку щодо нових правил, які повинні допомагати боротися із затяжками часу. Нагадаємо, з нового сезону в АПЛ будуть рідше фіксувати фоли після зіткнень гравців. Крім того, під час додавання компенсованого часу враховуватиметься час, витрачений на святкування голів, пенальті та вилучення.


- Думаю, останніми роками затримок часу стало занадто багато, але й порушення ритму було серйозною проблемою. Я подумав: "Боже мій". Воротарі не піднімаються занадто довго. Має сенс роздавати жовті картки раніше, якщо ви не хочете давати шанс даремно тягнути час. Сподіваюся, ми зможемо знайти рішення. Нам не потрібні багато жовтих карток і по 10-15 хвилин додаткового часу.


Спроби вирішити проблеми - це добре, але важко сприймати ще більше футболу, тому що немає ніяких сумнівів, що ми на межі. Нам потрібно вирішити цю проблему в майбутньому. На жаль, про це не так багато говорять, тому що це коштує грошей. Подивимося, як усе складеться в наступному сезоні. Якщо нам за рахунку 1:0 на нашу користь додадуть ще 12 хвилин, я буду незадоволений, - цитує Гвардіолу ВВС.