11 серпня 2023 14:31

"Майстерність Ярмоленка, Шапаренка, Буяльського зіграє свою роль". Федорчук та Гура оцінили шанси "Динамо" після поразки від "Аріса" в першому матчі

Київське Динамо поступилося з рахунком 0:1 в першому поєдинку кваліфікації Ліги конференцій проти грецького Аріса. Представники українського тренерського цеху вважають, що команда Мірчі Луческу все одно може пройти далі.


Українські тренери Юрій Гура та Олег Федорчук в інтерв’ю «Українському футболу» оцінили шанси на вихід в наступний раунд кваліфікації Ліги конференцій київського Динамо після поразки «біло-синіх» в першому матчі проти грецького Аріса (0:1).

Такою є думка Гури:

«Якщо вони почнуть грати один в один, не боятися, зустрічати, накривати повністю, то шанси є. Думаю, що майстерність Ярмоленка, Шапаренка, Буяльського зіграє свою роль. Можливо, потрібно Ваната ставити попереду – хай тільки видужає й стане на ноги. Я вважаю, що він цього сезону стане найкращим бомбардиром. Нападник від Бога».

Ось що сказав Федорчук:

«У цій парі фаворит – Динамо. Суперник мінімально виграв більше на емоціях, індивідуальній майстерності, на хитрощах. Грати можна. І якщо буде Ванат, то команда виглядатиме набагато сильніше. 60 на 40 на користь Динамо, я вважаю».

Матч-відповідь Динамо – Аріс відбудеться 17 серпня. Початок зустрічі о 20:00.
У серпні команда Мірчі Луческу в рамках УПЛ також зіграє з одеським Чорноморцем (20.08) і рівненським Вересом (26.08).