11 серпня 2023 00:22
1

СІДКЛЕЙ: "Я ніколи не погоджувався на будь-які маніпуляції з результатом матчів. Це суперечить моїм етичним нормам та моральним принципам"

Легіонер "Динамо" Сідклей у своєму Instagram прокоментував рішення суду, який зняв з нього звинувачення у підозрі в участі в договірних матчах.

"Цим листом я хотів би подякувати CHIQUINI ADVOGADOS (адвокатська контора) за всі послуги, надані офісом, за всю турботу та увагу, приділені мені та моїй родині в цьому дуже делікатному і важливому випадку, який я пережив у ці дуже важкі дні. Через що я пройшов.

Я був захоплений зненацька цією скаргою прокуратури Гояса, бо я ніколи не погоджувався на будь-які маніпуляції з результатом, нікуди не втручався і не шукав чогось, щоб отримати гроші на футболі, у картах чи на чомусь незаконному.


Це суперечить моїм етичним нормам та моральним принципам. Тільки я і люди, які дбають про мою професійну кар'єру, знають, як сильно це вплинуло на мене у спортивному плані та на мою кар'єру в той період. Я дякую Богу, що справедливість перемогла. Дякуємо всім за повідомлення кохання! Нехай Бог благословить життя кожного з вас».

молодец Сиди! успеха тебе!