9 серпня 2023 22:52

"Евертон" запропонував 40 мільйонів євро за форварда "ПСЖ"

За інформацією Sports Zone, "Евертон" намагається перехопити у "Вест Гема" 21-річного форварда "ПСЖ" Уго Екітіке. Запропонувавши парижанам 40 мільйонів євро за нападника – 35 мільйонів обов'язкового платежу і 5 мільйонів бонусами.


"Парі Сен-Жермен", утім, за даними Sports Zone, сподівається долучити Екітіке до угоди з придбання форварда "Айнтрахта" Рандаля Коло Муані, незважаючи на те, що франкфуртський клуб більше схиляється до іншого форварда французької "молодіжки" – Ел'є Вахі з "Монпельє" (яким, зі свого боку, цікавляться англійські "Челсі" та "Тоттенгем").


Екітіке торік перейшов до ПСЖ із "Реймса" на умовах оренди із зобов'язанням викупу, і цього літа, за 30 мільйонів євро став повноцінним гравцем паризького клубу, проте минулий сезон для Уго складно назвати вдалим – лише 4 голи у 32 матчах. Проте, навіть подібна статистика при досить високій ціні, не бентежить "Вест Гем", який розглядає саме Екітіке в якості заміни італійця Джанлуки Скамакки, який повернувся в Серію А і став гравцем "Аталанти".