7 серпня 2023 19:47

"Баварія" та "Тоттенхем" продовжують переговори щодо Кейна. Мюнхенці можуть спробувати підписати Харрі взимку та грати з 18-річним Телем в атаці до цього

"Баварія" продовжує переговори з "Тоттенхемом" щодо трансферу Харрі Кейна.

Раніше стало відомо, що «Тоттенхем» минулого тижня відхилив пропозицію «Баварії щодо Кейну на суму понад 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.


За даними Sport1, президент «Тоттенхема» Деніел Леві вимагає більшу суму як фіксовану виплату. Переговори з «Баварією» продовжуються, проте мюнхенці і сам Харрі Кейн нині не вирішили, як діяти далі.


Як один із можливих варіантів «Баварія» розглядає підписання Кейна взимку. У цьому випадку основним нападником мюнхенців у першій частині сезону стане 18-річний Матіс Тель.

Також зазначається, що родина Кейна, зокрема його брат Чарлі, посилила тиск на сторони переговорів в останні дні. Форвард "Тоттенхема" хоче внести ясність щодо свого майбутнього до старту АПЛ наступного тижня.

Кейн дав «Баварії зрозуміти, що готовий на перехід вільним агентом у 2024 році, проте вважає за краще перейти зараз, оскільки хоче виступати у Лізі чемпіонів.