7 серпня 2023 09:40

Феліксу запропонували шалену зарплатню в Саудівській Аравії

Португальський нападник Жоау Фелікс під час поточного трансферного вікна повернувся до складу мадридського Атлетико, із якого його взимку відправили в оренду до лондонського Челсі за 11 млн євро через те, що Дієго Сімеоне не бачив місця в побудові власної команди для цього футболіста.


Очевидно, що аргентинський фахівець за цей час не змінив власної думки, тож у 23-річного виконавця залишається не так багато часу до початку сезону, аби знайти собі інший колектив.


Як і в більшості випадків цього літа, поряд із зірковим виконавцем постійно перебувають клуби із Саудівської Аравії, куди не дуже-то й прагне сам гравець фактично на самому початку власної кар’єри.


Але спроби того ж Аль-Хіляля наразі виглядять дуже відчайдушними — аравійці напередодні запропонували португальцю зарплату в 40 млн євро на рік, після чого розпочався новий раунд перемовин.


У той самий час, Фелікс і досі мріє про запрошення від каталонської Барселони, або інших великих клубів Європи.


Аль-Хіляль для Жоау, який у минулому сезоні відіграв 40 матчів, забивши дев’ять голів та віддавши три гольові передачі, є лише запасним варіантом, на випадок, якщо інші клуби так і не зможуть задовільнити запити Атлетико.