4 серпня 2023 14:17

Венгер - про статую біля "Емірейтс": "Виглядає трохи дивно, коли ти не рухаєшся, але це емоційний момент"

Колишній наставник "гармашів" Арсен Венгер оцінив свою статую біля стадіону Арсеналу.


"Виглядає трохи дивно, коли ти не рухаєшся! Але це емоційний момент, тому що це велика честь, і загалом я завжди хотів бути частиною цього клубу. Відчуваю, що я частина цього клубу назавжди. Так що я щасливий, тому що я там, де хочу бути.


Мене завжди надихала робота над чимось, що більше, ніж я сам. Відчуваю, що мій внесок полягав у тому, щоб зробити цей клуб таким, яким він заслуговує бути: одним із найбільших у світі.

Коли я приїжджаю сюди зараз, я бачу стадіон, бачу, що моя робота того вартувала, тому що я відчуваю, що цей стадіон змусив мене страждати, я щасливий стояти в тіні цього стадіону, бо через нього в мене вистачало безсонних ночей!

Здорово повернутися і побачити таку фантастичну атмосферу, коли наші вболівальники та команда успішні. Для мене це велике задоволення", – сказав Венгер в коментарі офіційному сайту клубу.

Арсен Венгер став шостою людиною, яка заслужила мати власний пам'ятник на Емірейтс Стедіус, який є домашньою ареною для Арсенала.

Нагадаємо, що у грудні 2011 року перед Емірейтс було встановлено статуї Кена Фраяра, Тьєррі Анрі, Тоні Адамса та Герберта Чепмена. У 2014 році власний монумент отримав і Денніс Бергкамп.