2 серпня 2023 18:57

Педрі про ПСЖ: "Багато має скластися, щоб я пішов із "Барси", це малоймовірно. Кажу агентам вислуховувати пропозиції, якщо вони хочуть"

Педрі не збирається залишати "Барселону".


- Говорять, що без Педрі "Барселона" вже не "Барселона".


- Я так не думаю. У нас добрий склад. Я намагаюся допомагати щосили як на полі, так і за його межами. Але головне – я намагаюся отримувати задоволення від футболу, саме тоді у мене все виходить як слід.


- Дембеле вже сказав, що йде?


– Усман – тиха і замкнута людина, яка про такі речі мало говорить. Особисто я бачив, що він насолоджується цією передсезонкою та тими роками, що ми провели разом. Я сподіваюся, що він залишиться.


- Чи надходили вам привабливі пропозиції?

– Я спокійний та зосереджений на турне. Я не звертаю уваги на те, що десь кажуть. Думаю лише про передсезонну підготовку та насолоджуюся часом у «Барсі».


- Тобто Педрі лишається?

– Так, однозначно. Я абсолютно спокійний, отримую задоволення, зосереджений на турне та підготовці до ігор.

- Крім «ПСЖ», хтось ще виявляв до вас інтерес?


– Я не стежу за тими пропозиціями, які надходять. Їх одержують мої представники. Я говорю їм, що якщо вони хочуть вислухати їх, то нехай це роблять. І тоді вони дадуть мені про це знати.

Я зосереджений на тому, що важливо для мене: тренування, виступи, отримання задоволення від процесу. Щоб я пішов, багато має скластися. Це було б дуже погано та неприємно. Мені здається, це дуже малоймовірно. "Барселона" - клуб мрії для мене, хочу провести тут ще багато років, - сказав півзахисник.