29 липня 2023 19:17

"Ренн" націлився на підписання Бакайоко та Матича

«Ренн» шукає нового півзахисника на заміну Леслі Угочукву, який, швидше за все, перейде до лондонського «Челсі». Французький клуб розглядає нових гравців переважно в італійській Серії А, серед яких найбільш пріоритетними варіантами стали хавбек «Роми» Неманія Матіч та колишній гравець «Мілана» Тьємуе Бакайоко. Про це повідомляє Football Italia.

За інформацією джерела, Бакайоко є фаворитом серед усіх можливих варіантів, оскільки зараз французький півзахисник перебуває без клубу. Тьемуе також вважався в молодіжної академії «Ренна», що підвищує можливість цього трансферу. Інший можливий варіант — 34-річний Неманія Матіч, у якого залишився один рік за контрактом із «Ромою». Поки що французький клуб ще не робив конкретних пропозицій щодо гравців і розглядає можливі варіанти.

Минулого сезону Серії А Бакайоко взяв участь у трьох матчах «россонері», не відзначившись результативними діями. Минулого сезону на рахунку Матіча 50 матчів у складі «Роми» у всіх турнірах, у яких він відзначився двома голами та двома результативними передачами.