26 липня 2023 21:21
9

"Динамо" пропонували підписати півзахисника "Сантоса", але кияни відмовилися

Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський розповів, що "Динамо" нібито виявляло інтерес до молодого бразильського хавбека Івонея, який належить "Сантосу" та грає в оренді за "Ботафого". Перехід гравця міг коштувати киянам півтора-два мільйони доларів.


Михайло Співаковський оцінив ймовірність потенційного трансферу бразильця та розповів про його ігрові якості.


"За моєю інформацією, Івоней – це креатура Леоніда Буряка. Гравець непоганий – швидкий, технічний. У принципі – це звичайний бразилець. До УПЛ, атлетичного футболу він може бути не адаптований. Тому я думаю, що цього трансферу не буде", – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу "ТаТоТаке".


Але, за інформацією "Динамоманії", в київському клубі відмовились від пропозиції підписати Івонея.

Аренда..разве запрещена?..почему наши так не поступают..а потом всё будет ясно нужен он команде или нет..
Наявність великого чісла мінусів не відміняє фактора "лонвейка":)))
Підписання бразильців(іноземців) під час війни нагадує мені анекдот: "Їжвки кололись, плакали, але продовжували трахатись."
Якщо дивитись на його скіли то взагалі не зрозуміло а на яку позицію його хотіли нам продати, бо скрізь куди не ткни - все погано. На цьому фоні віддати Булецу за 2 млн і взяти таке непорозуміння за 2 млн ...
Сховати
Умник, Ну по перше вони з Булецею грають на різних позиціях, та у кожного свої функції на полі.
Як я розумію його хотіли брати на заміну Джастіну Лонвейку, який пішов в оренду в Андерлехт із за війни в нашій країні, та й особливим нічим не запам'ятався, граючи на позиції Шапаренко.
Сам же Івоней, своєю манерою гри та пробиттям штрафних нагадав мені Карлоса Корреа, який грав колись в Динамо К, і дуже непогано. Дуже шкода, що трансфер не відбувся, тому будемо й далі грати з Шепелевими, та Андрієвськими, якщо треба буде підмінити Шапаренко.
По Булеці, вважаю, він ще пошкодує за свій перехід в Польшу, як це було наприклад з Цітаішвілі, що не поборовся за місце в Динамо, з Буяльским та юним Царенком, якого ще могли віддати в оренду в Зорю, причина тут одна, та банальна, по далі від війни, та в будь який клуб.
Володимир Бражко в цьому плані молодчинка, думаю в цьому сезоні він з легкістю впишиться в склад Динамо, та вийграє конкуренцію в Сидурчука. Ще бачив Рамадані, в хлопчини є теж задатки, тому в опорній зоні буде дуже цікава конкуренція.
Коли Буряк привіз Де Пену теж скепсісу було багато
Сховати
Ватель, а Буряк точно привозив? Начебто Де Пена в Київ своїм ходом добрався, можливо і за запрошенням Буряка і він же його порекомендував переглянути в Динамо. Я взагалі став досить скептично ставитися до бразильців в Динамо. Їх було багато, понад 15, а запам'яталися одиниці - Рінкон, Бетао, Да Сілва. Деякі більш-менш нормально грали рік, максимум два, а далі різко здавали, бо їх сильно тягнуло на батьківщину. А десь третина так і взагалі не заграла. Останній приклад - Клейтон, якого вже встигли забути. А ось про відхід уругвайця Де Пени я жалкую, він добре вписався в команду, і мову вивчив.
та не питання якби Буряк запропонував сюди хочаб Мендосу із Сантоса, тимпаче з огляду на його вік це не був би надто дорогий трансфер.
та не питання якби Буряк запропонував сюди хочаб Мендосу із Сантоса, тимпаче з огляду на його вік це не був би надто дорогий трансфер.