25 липня 2023 22:36

Ванат і Буяльський: форвард "Динамо" розповів історію про жорсткий розіграш з боку старшого одноклубника

Молодий форвард "Динамо" Владислав Ванат згадав цікаву історію про те, як його розіграв досвідчений півзахисник київської команди Віталій Буяльський.

Владислав Ванат є вихованцем "Динамо". 2021 року нападник вперше вирушив на передсезонні збори першої команди київського клубу в Дубай.


Молодий форвард розповів про те, що час перельоту з ОАЕ до України досвідчений півзахисник біло-синіх Віталій Буяльський вирішив його розіграти.

«Ми летіли з Дубая після мого першого збору із командою. Мені було тоді 19 років. Я сідаю на своє місце за квитком. Буяльський підходить і каже: «Чому ти тут сів? Це моє місце». Я відповідаю: «Добре». Пішов, сів далі, там хлопці сиділи, покликали до себе.


Прилітаємо до Борисполя, і я розумію, що я не маю паспорта. Запитую у Буяльського: «Ти не бачив паспорт, може, випадково завалявся десь?». Він каже: «Ні, навіщо мені твій паспорт?». Я зрозумів, за його словами, що він точно його не бачив», – сказав Ванат.


У результаті документ Ваната таки було знайдено. У вирішенні ситуації взяв участь капітан Динамо Сергій Сидорчук.

«Йду і думаю, що мені робити. Буяльський каже: «Бачиш, там адміністратор Максимович. Скажеш йому: «Вибачте мені, я більше так не буду, можете мене так провести?». Думаю, не може бути такого. Я вже червоний, пульс 180.

Йду і Сидорчук каже: «Буя, віддай йому паспорт». І Буяльський віддав мені паспорт», – сказав Ванат в ефірі ютуб-каналу SportArena