24 липня 2023 18:32

Джерело: Захисника "Динамо" переглядали скаути кількох клубів

Журналіст та коментатор Ігор Циганик у програмі "Циганик LIVE" висловився про інтерес до захисника "Динамо" Костянтина Вівчаренка з боку інших клубів.


- Він один із найперспективніших гравців у нинішньому "Динамо". Я їздив дивитися його матчі ще коли йому було 15 років. Має феноменальну ліву ногу. Він разом із Забарним грав на позиції центрального захисника. Ілля виріс і додав до антропометрії. Вівчаренко такої антропометрії немає. Він краще почувається на позиції лівого захисника. Після молодіжного євро був інтерес до Вівчаренка. І не лише від "Бернлі". Називалося "Порту". Скаути кількох клубів переглядали його гру та були вражені.

Але я не думаю, що зараз "Динамо" готове продати свого молодого футболіста за якісь невеликі гроші. У перспективі він може коштувати як Забарний. Якщо продавати зараз, про пропозицію буде в рази менше від тієї, яка може бути в перспективі. Але для цього Вівчаренко треба показати себе у збірній України та єврокубках. Бажано у Лізі чемпіонів. "Динамо" не хоче продавати дешево. Не думаю, що перейде до "Бернлі". Хоча, можливо, вони запропонують потрібну суму.