24 липня 2023 11:03

Футболіст "Олександрії" Авагімян про бомбардування Маріуполя: "Мій хрещений батько загинув. Від нього залишилися одні кістки"

Футболіст «Олександрії» Артур Авагімян, який народився у Маріуполі, розповів Tribuna.com, що він втратив хрещеного батька через бомбардування міста. Також в цей час у Маріуполі знаходились його родина, дівчина, родичі та друзі.


«Це був жах. Маріуполь закидали всіма можливими бомбами і ракетами. Всі райони були в руїнах. Все, що є найдорожче у моєму житті, знаходилося в Маріуполі – моя сім'я, дівчина та її сім'я, родичі, друзі. Я міг втратити всіх просто в один момент. Це дуже сильно б’є по тобі.


Ніхто не виходить на зв'язок, ти сидиш і накручуєш себе, заспокоюєшся і знову накручуєш. Можна сказати, що я божеволів. Але мені кілька разів вдавалося зателефонувати до рідних. Мій тато і моя дівчина кілька разів їхали і ловили зв'язок. Не уявляю, як вони ризикували своїм життям, щоб зв'язатися зі мною.


Зв'язок був дуже поганий і всього на 15 секунд, але я хоч розумів, що вони у порядку. Потім зв'язку знову не було тижнями. Ви ж розумієте, що під час такого бомбардування за 10 секунд усе змінюється. Мій хрещений батько загинув – в його будинок потрапила ракета. Від нього залишилися одні кістки», - сказав Авагімян.