22 липня 2023 17:35

"Аль-Хіляль" вже зв'язався з Мбаппе, у "Челсі" та "Ліверпулі" заперечують інтерес до гравця

Саудівський «Аль-Хіляль» виявляє дуже сильний інтерес до підписання нападника «ПСЖ» Кіліана Мбаппе на один рік цього літа. У «Челсі» та «Ліверпулі» інтерес до гравця повністю заперечують, повідомляє журналіст Бен Джейкобс у своєму «твіттері».


За інформацією джерела, саудівський клуб вже зв'язався з представниками француза та позначив йому свій інтерес. Вони пропонують річну угоду, після чого Мбаппе дозволять піти до мадридського «Реалу». Кіліан не зацікавлений у переході до Саудівської Аравії на даний момент, його пріоритет – «Реал». «ПСЖ» також зробить усе можливе, щоб продати Мбаппе цього літа, включаючи повне виключення француза зі складу наступного сезону. Кіліану потрібна регулярна ігрова практика перед Євро 2024 року, що може спонукати його швидше приймати рішення, вигідне паризькому клубу. Також «ПСЖ» вже запропонував француза кільком клубам із обумовленою ціною. Точно відомо про «Ліверпуль» та «Челсі», але джерела, близькі до обох клубів, заперечують будь-який інтерес до цього трансферу.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Мбаппе було виключено зі складу «ПСЖ» на передсезонний збір у Японії. За інформацією ЗМІ, форварда виставлено на трансфер.