22 липня 2023 15:40

Джерело: Новачок УПЛ може підписати Гармаша

Досвідчений півзахисник “Динамо” Денис Гармаш потрапив до сфери інтересів черкаського клубу ЛНЗ.


Про це повідомляє Епоха Футболу з посиланням на власні джерела.


Раніше стало відомо, що Денис не входить в плани головного тренера киян Мірчі Луческу на наступний сезон. Повідомлялося, про інтерес до Гармаша збоку казахського футбольного клубу “Ордабаси”.


Однак, як стало відомо, інтерес до 33-річного гравця є і серед українських клубів. Зокрема, кандидатуру Дениса Гармаша розглядають у черкаському ЛНЗ.


Варто зазначити, що ЛНЗ нещодавно підписав екс-гравця “Динамо” Сергія Рибалку, який є добрим товаришем Дениса Гармаша. В черкаському клубі вони могли б знову возз’єднатися.


Нагадаємо, ЛНЗ Черкаси вперше у своїй історії зіграє в елітному дивізіоні чемпіонату України з футболу. Крім того, ЛНЗ є першим клубом в історії УПЛ, який представить Черкаси в еліті українського футболу.


У 1-му турі нового сезону УПЛ ЛНЗ зіграє проти одеського “Чорноморця”. Матч відбудеться 30 липня.


Додамо, що Денис Гармаш майже всю свою кар’єру провів у “Динамо”. У 2020 році півзахисник на правах оренди грав за турецький клуб “Різеспор”.


У складі київського клубу Денис зіграв 361 матч, забив 54 голи та віддав 45 гольових передач. За національну збірну України Гармаш зіграв 31 матч та відзначився двома голами.