18 липня 2023 15:56

ПСЖ хоче купити форварда "Бенфіки" Рамуша після невдачі в переговорах щодо Осімхена та Кейна

"ПСЖ" може підписати нападаючого "Бенфіки" Гонсалу Рамуша.


Як повідомляє L’Équipe, переговори з основними цілями парижан на позицію центрального нападаючого йдуть невдало.

Нападник «Наполі» Віктор Осімхен – вже не головний кандидат на посилення атаки «ПСЖ». Французький клуб не готовий задовольнити вимоги керівництва "Наполі". Враховуючи, що Ауреліо Де Лаурентіс не готовий виявляти гнучкість, переговори щодо Осімхена будуть гранично складними. Наразі керівництво «ПСЖ» вже не так сильно хоче бачити Віктора у команді.

Харрі Кейн навряд чи приєднається до клубу – його не цікавить можливість виступів у Лізі 1. ПСЖ спробує переконати форварда. Зазначається, що «ПСЖ» та «Тоттенхем» пов'язані теплими відносинами, тому парижани не підштовхуватимуть гравця до форсування переходу.

Навряд чи в команді виявиться і нападник «Айнтрахту» Рандаль Коло-Муані. Його спробують залишити у команді ще на сезон.

Зважаючи на складнощі із запрошенням усіх перерахованих вище гравців, «ПСЖ» звернувся до кандидатури Душана Влаховича. Клуб виявляє серйозний інтерес до форварда "Ювентуса".


Крім того, Луїш Кампуш ніколи не приховував, що є шанувальником Гонсала Рамуша. Він стежить за нападником "Бенфіки" з моменту його гри за юнацькі команди. Відступні Рамуша – 120 млн. євро. Однак добрі стосунки між клубами, а також участь у угоді Жорже Мендеша може дозволити знизити ціну на гравця. «ПСЖ» перебуває у постійних контактах щодо цього трансферу, але конкретних переговорів поки що не розпочинав.