18 липня 2023 15:00

Тухель хоче, щоб "Баварія" купила Чуамені у "Реала". Контакти із гравцем вже були

Томас Тухель хоче бачити у «Баварії» півзахисника «Реала» Орельєна Тчуамені.


Як повідомляє SPORT1, головний тренер мюнхенців, як і раніше, сподівається, що цього літа клуб підпише опорника.


"Баварія" розглядає кількох кандидатів. Нещодавно клубу запропонували підписати Соф'яна Амрабата («Фіорентина») та Едсона Альвареса («Аякс»), але Тухель хотів би бачити в команді Тчуамені.

У «Баварії» вже були перші контакти зі стороною гравця. Тчуамені ставив партнерам зі збірної Франції питання про «Баварію». В оточенні футболіста кажуть, що Орельєн дуже легко може уявити собі перехід до «Баварії», якщо в «Реалі» йому не гарантують регулярну ігрову практику.


Минулого сезону Тчуамені нерідко залишався у запасі. Тепер у «Реалі» з'явився ще й Джуд Беллінгем, тож Орельєн побоюється за свої перспективи. Він хоче зіграти на Євро-2024 за збірну Франції. Баварія про це знає, як і про те, що Реалу потрібно буде продати когось із зірок, щоб не йти в сильний мінус через трансфер Кіліана Мбаппе.

Зазначається, що Тухель хотів бачити Тчуамені у своїй команді ще коли тренував «Челсі».


На даний момент конкретних переговорів про трансфер Тчуамені до «Баварії» немає. Керівництво мюнхенського клубу задовольнить запит тренера і всерйоз замислиться над покупкою Орельєна, якщо з команди підуть кілька півзахисників. Мабуть, у такому разі «Баварію» залишить не лише Марсель Забітцер, а й Леон Горетцька.


У керівництва «Баварії» дуже добрі стосунки з президентом «Реала» Флорентіно Пересом.


Рік тому "Реал" заплатив "Монако" за Тчуамені 80 млн євро.