15 липня 2023 13:36

"Прізвище Селезньов – це вже історія": екс-голкіпер "Динамо" висловився про прагнення форварда побити бомбардирський рекорд Прем'єр-ліги

Колишній голкіпер Динамо, Шахтаря та збірної України Олександр Рибка поділився спогадами про спільні виступи у чемпіонаті Туреччини з нападником Євгеном Селезньовим.


У сезоні 2017/18 Олександр Рибка виступав за турецький Карабюкспор разом із Євгеном Селезньовим. Голкіпер заявив, що колишній форвард – людина «весела історія», адже було багато подібних випадків.


«Прізвище Селезньов – це вже історія (смішна). Женя – мега-позитивна людина. Виділити якусь одну історію справді складно».


Також Рибка поділився своїми думками щодо непобитого рекорду Максима Шацьких, який Селезньов усіма силами намагався перевершити.


«Лише сам Селезньов знає, коли йому доречно завершувати грати та розпочинати новий етап у своєму футбольному житті. Мені, здається, рекорд давив на нього. Я знаю, Женя його дуже хотів перебити, адже забивати голи цього нападаючого в крові», – сказав Рибка в інтерв'ю сайту «Український футбол».