13 липня 2023 17:06

"Поділля" підписало екс-динамівця

Як стало відомо Sport.ua, свої стосунки з «Поділлям» узаконили колишні гравці «Львова», «Карпат», «Діназа» і «Скорука».


Новачками хмельницького клубу стали захисники Сергій Сімінін, Валерій Болденков і Валентин Корешков, а також атакувальний півзахисник Данило Боженар.


35-річний Сімінін, відомий за виступами за «Зорю», «Волинь», «Геліос, «Ворсклу», «Олександрію» та «Карпати», минулий сезон провів у «Львові». У складі «містян» провів 10 матчів в УПЛ.


28-річний екс-динамiвець Болденков, який свого часу пограв за молодіжну збірну України, останні два сезони відіграв за «Карпати». Минулого сезону на його рахунку 13 матчів у Першій лізі.


24-річний Корішков з 2018 року грав за «Діназ», пройшовши з вишгородцями шлях від чемпіонату Київської області до Першої ліги. У минулому сезоні він провів 19 матчів і забив 1 м'яч.


23-річний Боженар на професійному рівні пограв за «Перемогу» і «Скорук». У складі останнього в попередньому сезоні Першої ліги він зіграв 18 матчів і віддав 1 гольову передачу.


Ще кілька гравців, серед яких колишній півзахисник «Металіста 1925», «Металу» та «Гірника-Спорт» Сергій Романов, перебувають у команді з Хмельницького на перегляді.


«Поділля» відновлює виступи у Першій лізі, пропустивши попередній сезон через війну. У стартовому турі нового чемпіонату (базовий день - 28 липня) підопічні Віталія Костишина зіграють на виїзді з «Прикарпаттям».