8 липня 2023 08:40

Офіційно: Енцо Ле Фе – гравець "Ренну"

Після трьох років у складі "Лор'яна" та успішного минулого сезону в Лізі 1 (шість голів і п'ять асистів у 36 матчах), хавбек молодіжної збірної Франції Енцо Ле Фе перейшов до "Ренну", повідомляє офіційний сайт бретонців. Передумавши їхати з Франції, хоча в ЗМІ повідомляли, зокрема, про інтерес дортмундської "Боруссії". Але Ле Фе вирішив залишитися в Лізі 1, "Ренн" отримав універсального атакувального хавбека, а "Лор'ян" – близько двадцяти п'яти мільйонів євро на банківський рахунок. Ле Фе в новому клубі вручили футболку з 28-м номером.


– Я хотів змінити обстановку і думав про те, щоб виїхати за кордон, але основним критерієм був трансфер до клубу, який дійсно хотів би мене придбати і чий спортивний проект мені подобається. "Ренн" – якраз те, що потрібно. Я прийшов на "Роазон", щоб продовжувати прогресувати, команда грає у футбол, який мені подобається, я залишаюся в Бретані, поруч із сім'єю, і можу насолоджуватися в "Ренні" не тільки матчами в Лізі 1, а й у єврокубках. Тим більше, мені не буде складно інтегруватися в команду, з багатьма гравцями в якій я вже знайомий, – резюмував Ле Фе.

– Енцо – чудовий гравець, який добре зарекомендував себе в Лізі 1 і молодіжній збірній Франції, у нього є всі якості, необхідні для того, щоб зробити крок уперед. І те, що він дійсно хотів перейти до нас – показник того, що "Ренн" стає все більш привабливим для хороших гравців. Уже кілька сезонів ми показуємо хорошу гру і ставимо перед собою високі цілі. Енцо відкриє для себе єврокубки, а ми збираємося допомогти йому продовжувати прогресувати і демонструвати всю повноту свого таланту, – зазначив спортивний директор "Ренна" Флоріан Моріс.