4 липня 2023 23:41

"Інтер" працює над підписанням Лукаку, особисті умови узгоджені

Мiланський «Інтер» активно працює над угодою з підписання в оренду із зобов'язанням викупу нападаючого «Челсі» Ромелу Лукаку. Особисті умови контракту між бельгійським форвардом та «нерадзуррі» узгоджені, повідомляє журналіст Ніколо Скіра у своєму «Твіттері».

За інформацією джерела, «Інтер» намагається домовитися про оренду футболіста за 5 млн євро з опцією обов'язкового викупу за 30 млн євро у випадку, якщо міланська команда кваліфікуються в Лігу чемпіонів у сезоні-2024/2025. «Інтер» вже домовився із зарплати з гравцем, вона становитиме €8,5 млн на рік. Сам Лукаку наполягає на поверненні до Італії.


Нагадаємо, минулого сезону Лукаку виступав за «Інтер» на правах оренди. Термін угоди минув, гравець повернувся до «Челсі», але «нерадзуррі» хочуть продовжити співпрацю з Ромелу.


У розіграші Серії А сезону-2022/2023 Лукаку взяв участь у 25 матчах, забив 10 голів та віддав шість гольових передач. Разом із «Інтером» бельгієць дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, де італійці програли «Манчестер Сіті» з рахунком 0:1. В італійському чемпіонаті "Інтер" посів третє місце.